Docu William en Kate: Koningspaar in de Wacht 20 juni op Net5

Op 20 juni is op Net5 een documentaire te zien over prins William en zijn vrouw Kate. William en Kate: Koningspaar in de Wacht blikt terug op hoe de Britse prins en Kate Middleton elkaar ontmoetten, hun relatiebreuk en hoe ze toch weer bij elkaar kwamen. Ze verloofden zich, inmiddels zijn ze alweer 11 jaar getrouwd en hebben ze drie kinderen.

In de documentaire wordt er een antwoord gegeven op vragen als: hoe hebben de twee elkaar ontmoet, hoe ziet het leven eruit op het paleis en wat is het geheim achter de opvallende outfits van Kate?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl)

William en Kate: Koningspaar in de Wacht op Net5

William en Kate vieren beiden in 2022 hun veertigste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan zendt Net5 op 20 juni een documentaire uit over het koppel. Aan de documentaire hebben onder anderen de oom van Kate en een bekende fotograaf van de Britse tabloid The Sun meegewerkt. Ook de Nederlandse modeontwerpster Jet Shenkman, die meerdere jurken voor Kate maakte, komt aan het woord.

Er wordt ook gesproken over de minder leuke tijden sinds William en Kate samen zijn. Zo wordt er onder andere ingezoomd op de exit van Harry en Meghan Markle wat voor veel tumult binnen de familie heeft gezorgd. Door de ruziënde schoonzussen blijkt de band tussen de broers tot de dag van vandaag bekoeld te zijn.

William en Kate: Koningspaar in de Wacht is op maandag 20 juni om 20:30 uur te zien bij Net5.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter