Documentaire Mary J. Blige’s My Life vanaf 25 juni op Prime Video

Amazon Studios zal op 25 juni 2021 de documentaire Mary J. Blige’s My Life uitbrengen op Prime Video. De Mary J. Blige docu My Life is vernoemd naar haar tweede album, waarmee ze in 1994 definitief haar naam vestigde. De negenvoudig Grammy-winnares blikt terug op het album. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Mary J. Blige's My Life

Mary J Blige documentaire My Life

Negenvoudig Grammy-winnende artieste en Academy Award genomineerde zangeres en actrice Mary J. Blige zette de muziekwereld in vuur en vlam met haar baanbrekende LP “My Life” in 1994. De LP was een verzameling krachtige bekentenissen over haar gevecht met misbruik, depressie en verslaving, zij smeedde daarmee een innige en blijvende band met miljoenen fans over de hele wereld.

In de documentaire Mary J. Blige’s My Life van Oscar-winnaar filmmaker Vanessa Roth onthult de zangeres, producer en actrice haar demonen en zegeningen die haar inspireerden tot de LP en die haar van de hartverscheurende realiteit in de New Yorkse woonwijken naar het internationale sterrendom brachten. Ondertussen viert ze de 25e verjaardag van haar meest invloedrijke werk door het album voor de eerste keer live uit te voeren.

Mary J. Blige’s My Life verschijnt 25 juni bij Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter