Documentaire Seaspiracy vanaf 24 maart op Netflix

Vanaf 25 maart verschijnt de gloednieuwe documentaire Seaspiracy op Netflix. Deze documentaire neemt je mee in hoeverre de visserij ons welzijn en die van de zeedieren beïnvloed. Gepassioneerd door het leven in de oceaan, gaat een filmmaker op pad om de schade die mensen aanrichten aan zeedieren te documenteren terwijl hij een alarmerende wereldwijde samenzwering ontdekt. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Seaspiracy op Netflix

Seaspiracy onderzoekt de wereldwijde visserij-industrie, daagt begrippen van duurzame visserij uit en laat zien hoe mensen wijdverspreide milieuvernietiging veroorzaken. De documentairemaker laat zien hoe de mens schade aanbrengt aan de verschillende diersoorten in de oceaan. Ook brengt hij zorgwekkende wereldwijde corruptie aan het licht.

Seaspiracy is een documentaire over de milieu-impact van de visserij, geregisseerd door en met in de hoofdrol de Britse filmmaker Ali Tabrizi. De film werd geproduceerd door Kip Anderson, regisseur van de documentaire Cowspiracy.

De film gaat 24 maart 2021 wereldwijd in première op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter