Documentaire Stuntman vanaf 23 juli op Disney Plus

Alles op het spel zetten is geen stunt. Ontdek het levensgrote verhaal van Eddie Braun in Stuntman, van uitvoerend producenten Dwayne Johnson en Dany Garcia. Vanaf 23 juli is Stuntman te zien op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer.

Regisseur Kurt Mattila volgt de professionele stuntman Eddie Braun terwijl hij de gevaarlijkste stunt in de filmgeschiedenis voorbereidt én uitprobeert. Hij riskeerde lijf en leden in actiekrakers als Rush Hour, Lethal Weapon 4 en The Avengers.

Stuntman op Disney Plus

De documentaire volgt de legendarische stuntman Eddie Braun terwijl hij een van de gevaarlijkste stunts uit de geschiedenis probeert. Eddie overweegt met pensioen te gaan en heeft meer dan drie decennia van gruwelijke auto-ongelukken, explosies, hoge valpartijen en dodelijke sprongen overleefd, en besluit te voltooien wat zijn jeugdheld nooit heeft afgemaakt – de beruchte Snake River Canyon-raketsprong – een gedurfd televisie-evenement dat bijna de dood was voor de beroemde waaghals Evel Knievel.

Naast Eddie Braun werkten ook Elia P. Popov en Scott Truax mee aan de film. Stuntman is geproduceerd door Dwayne Johnson en Dany Garcia.

Stuntman is vanaf 23 juli te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter