Documentaire The Business of Drugs te zien op Netflix

Op Netflix is vanaf 14 juli de documentaireserie The Business of Drugs te zien. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken. In deze serie duikt voormalig CIA-analist Amaryllis Fox in de wereld van drugshandel. Hoe worden de drugs gemaakt, getransporteerd en uiteindelijk gebruikt? Elke aflevering staat er een specifieke drug centraal, waaronder cocaïne, heroïne en crystal meth.

Om de oorsprong en de ware impact van de drugshandel te begrijpen, onderzoekt een voormalige CIA-analiste de handel achter zes verboden middelen. Netflix’s The Business of Drugs volgt de economie van de internationale handel in verdovende middelen. De docuserie volgt het onderzoek van de voormalige CIA-spion, Damerell Thornbe aka Amaryllis Fox, die getrouwd is met Robert F Kennedy III, de kleinzoon van wijlen Robert F Kennedy. Ze werkte bijna tien jaar undercover voor het bureau als kunsthandelaar.

De zesdelige serie The Business of Drugs is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram