Docureeks High Score vanaf 19 augustus te zien op Netflix

De docuserie High Score op Netflix volgt de geschiedenis van klassieke videogames, met commentaar van de pioniers die deze werelden en personages tot leven hebben gebracht. Netflix heeft vandaag de openingstitel van de aankomende documentaireserie onthuld. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks is vanaf 19 augustus te zien op Netflix.

High Score op Netflix

High Score is een documentairereeks over het gouden tijdperk van videogames, toen legendes – van Pac-Man tot Doom – tot leven werden gebracht. Door vindingrijkheid en pure wilskracht hebben computerpioniers en visionaire artiesten van over de hele wereld de iconische werelden van Space Invaders, Final Fantasy, Street Fighter II, Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog, Madden NFL en nog veel meer voortgebracht. Zonder regels of roadmaps verlegden zowel spelers als innovators de grenzen van het te verdienen geld, het verpletteren van rivalen en het winnen van harten. Dit is het verhaal van het brein achter de pixels en hoe hun ongeëvenaarde innovatie bijna per ongeluk een miljardenindustrie heeft opgebouwd.

High Score is vanaf 19 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram