Docuserie The Lost Pirate Kingdom vanaf 15 maart op Netflix

De documentaire-reeks The Lost Pirate Kingdom is vanaf 15 maart te zien op Netflix. The Lost Pirate Kingdom wordt door Netflix omschreven als een serie over de echte piraten van het Caribisch gebied die met geweld met de rijkdommen van de wereld plunderen en een verrassend egalitaire republiek vormen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

The Lost Pirate Kingdom op Netflix

We kennen allemaal de zeer beroemde Pirates of the Caribbean-filmfranchise met in de hoofdrol acteur Johnny Depp. Deze films lieten mensen fantaseren over de wereld van piraten en Netflix komt met nu met een reeks om ons meer te laten weten over de geschiedenis van piraten in de echte wereld. De echte piraten van de Caraïben plunderen met geweld de rijkdommen van de wereld en vormen een verrassend egalitaire republiek in deze documentaireserie.

De piraten waren soms zo gevreesd dat tijdens het bewind van het Britse rijk zelfs zij het niet leuk vonden om hen op zee onder ogen te komen. De serie bevat historici en andere bekende persoonlijkheden die dergelijke gebeurtenissen in de geschiedenis bijhouden, samen met een live-action reconstructie van wat er in die tijd zou kunnen zijn geweest.

The Lost Pirate Kingdom is vanaf 15 maart te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter