Dracula Untold trailer met Luke Evans

Universal Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Dracula Untold. In de film speelt acteur Luke Evans de graaf Dracula. Evans was eerder te zien in films als Fast & Furious 6 en The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Dracula Untold

De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes (Luke Evans) leidt samen met zijn gezin een gelukkig leven en heerst over een klein koninkrijk. Wanneer de door hem gevestigde vrede wordt bedreigd door een moordlustige sultan reist Vlad af naar de Broken Tooth berg, waar hij een oeroude tovenaar tegenkomt. De twee sluiten een deal, de prins krijgt de kracht en snelheid om zijn vijanden te vernietigen, maar zal daardoor een onstilbare dorst naar menselijk bloed hebben. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula.

De film heeft rollen voor Luke Evans, Dominic Cooper, Charles Dance, Sarah Gadon, Art Parkinson, Samantha Barks, Paul Kaye, Ronan Vibert, Diarmaid Murtagh, William Houston, Zach McGowan, Noah Huntley, Joseph Long, Jakub Gierszal, Thor Kristjansson, Ferdinand Kingsley.

De film is geregisseerd door Gary Shore en uitgebracht in 2D en IMAX 3D. Het scenario is afkomstig van Matt Sazama en Burk Sharpless.

Dracula Untold draait vanaf 2 oktober in de bioscopen.