Dragon Ball Super: Broly film ook naar België

Goed nieuws! Nadat eerder al bekend werd dat de aankomende Dragon Ball Super: Broly film ook naar de Nederlandse bioscopen zou komen, blijkt dat ook enkele bioscopen in België het project gaan vertonen.

Distributeur Periscoop plaatse onlangs meerdere berichten op Facebook waarin werd aangegeven dat de film ook in Belgische bioscopen vertoond gaat worden. Waaronder Euroscoop en Kinepolis België. De releasedatum in België is 25 januari.

Als Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly, gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? Of zal alles en iedereen nodig zijn om tegen deze onaantastbare macht op te kunnen?

Dragon Ball Super: Broly volgt het verhaal vanaf het punt waar de tv-serie Dragon Ball Super was gebleven. Onze vrolijke en licht naïeve vechter Son Goku en zijn vrienden nemen het nu op tegen een nieuwe vijand: de legendarische Super Saiyan Broly. De film zal zich verder richten op de geschiedenis van het Saiyan ras. Ook de ruimte tiran Frieza en zijn leger zullen hierin een rol spelen.

Het personage Broly kwam eerder al voor in Dragon Ball films. Dit is echter de eerste keer dat de originele schrijver Akira Toriyama het verhaal achter dit personage schrijft. Toei Animation hoopt van Dragon Ball Super: Broly de grootste en mooiste Dragon Ball film tot op heden te maken. In Nederland is de film vanaf 24 januari te zien. Blijf onze site in de gaten houden voor een recensie en lees tevens de manga die twee van onze redactieleden samengesteld hebben.