Dragon Ball Super keert terug in 2022 – 2023

Na het succes van de film Dragon Ball Super: Super Hero wachten fans geduldig op te terugkeer van de Dragon Ball Super serie. Tijdschrift V Jump heeft nu de datum van de nieuwe arc van Dragon Ball Super bevestigd, naast enkele details van het plot. De Dragon Ball Super manga keert terug op 20 december 2022. De anime zal naar alle waarschijnlijkheid in 2023 volgen. Een exacte datum daarvan is nog niet bevestigd.

De nieuwe, vooralsnog naamloze, arc van Dragon Ball Super werd officieel aangekondigd in een promo van V Jump. 20 december wordt Hoofdstuk 88 van de manga vrijgegeven. Op de afbeelding zijn Goten en Trunks te zien. De Twitter accounts @Cipher_db en @DbsHype hebben de berichten van V Jump vertaald. Lees ze hieronder.

Net als eerdere arcs van Dragon Ball Super zal de verhaallijn van de komende arc in de manga gebaseerd zijn op het verhaal van een film. In dit geval gaat het om het verhaal van Dragon Ball Super: Super Hero. De manga arc zal beginnen als een prequel van de film. We kunnen dus verwachten dat het verhaal van de film verder in de manga wordt uitgebreid. Of de anime serie qua verhaal gelijk zal lopen met de manga is nog niet bekend. De Dragon Ball Super anime draaide van 2015 tot en met 2018 op TV en eindigde met de Tournament of Power arc. De manga liep ondertussen door met de Galactic Patrol Prisoner arc en de Granolah the Survivor arc. We weten nog niet of die laatste twee arcs een anime adaptatie krijgen.

In ieder geval kunnen fans ernaar uitkijken om Goten en Trunks als tieners te zien. En mogelijk zien we ook meer van Gohan en Piccolo, die de hoofdrollen speelden in de laatste film.

Dragon Ball Super keert terug

Dragon Ball Super: Super Hero draaide afgelopen zomer in Nederland in de bioscoop. De film is  geregisseerd door Tetsuro Kodama, geproduceerd door Toei Animation en geschreven door de maker van de Dragon Ball-serie, Akira Toriyama. Het is de eenentwintigste Dragon Ball-speelfilm. Buiten Japan wordt het gedistribueerd door Crunchyroll. Lees ook onze recensie van de film.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter