Nieuwe Dragon Ball Super trailer bij New York Comic Con

Tijdens New York Comic Con werd een panel gehouden rond de film Dragon Ball Super: Super Hero. Tijdens de panel werd onder andere een nieuwe trailer gepresenteerd. Bekijk de Dragon Ball Super trailer hieronder.

Dragon Ball Super trailer 

Bij de panel werden nieuwe details rond de film vrijgegeven. Veel details uit het plot zijn uit de trailer te halen. Zo zien we dat Piccolo en Pan deze keer een grotere rol in de films zullen spelen. Broly, een personage dat centraal stond in de vorige film Dragon Ball Super: Broly, is kort in de trailer te zien naast Goku. Ook The Red Ribbon Army, een militaristische organisatie die al onderdeel is van het Dragon Ball verhaal sinds de originele manga, zal in deze film terugkeren. Daarnaast hebben twee personages die hun debuut maken in de film nu eindelijk een naam, namelijk: Gamma 1 en Gamma 2. In de panel werden ook ontwerpen getoond van andere bekende personages, waaronder Dende, Bulma, Meester Karin (Korin in het Engels), Vegeta en Whis.

Wat we verder weten over de film is dat de animatiestijl voor de verandering meer computer geanimeerd is. Terwijl Dragon Ball in het verleden altijd in 2D geanimeerd was, en sommige films af en toe wat CGI implementeerden, zal Dragon Ball Super: Super Broly een 3D geanimeerde film zijn met 2D elementen. Het plot van de film zal zich een aantal jaar na Dragon Ball Super: Broly afspelen. Om die reden zien sommige personages er aanzienlijk ouder uit. Het is echter wel nog vóór de gebeurtenissen van de laatste afleveringen van Dragon Ball Z. Fans speculeren al een tijdje dat Dragon Ball Super binnenkort de draad zou kunnen oppakken na de gebeurtenissen van Dragon Ball Z.

Bekijk hier de complete panel.

Meer Dragon Ball

Als jij de eerste film rondom Dragon Ball Super (nog) eens wilt zien dan kan dat via Pathé Thuis of Amazon Prime Video, tegen extra betaling. Onze recensie hiervan kun je hier lezen. Een aantal van onze redactieleden hebben onlangs ook een eigen Dragon Ball manga gemaakt, waarin ze op geheel eigen wijze de franchise persifleren. Je kunt deze gratis bekijken. Tevens schreef Sandro onlangs een blog omtrent Dragon Ball in 4k.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter