Dragon Ball Super trailer toont Gohan in actie

Een nieuwe Dragon Ball Super trailer werd onthuld bij het anime en manga evenement Jump Festa 2022. Het gaat om de tweede lange trailer van de aankomende film Dragon Ball Super: Super Hero. We zien nieuwe beelden, waar een aantal fan favorite personages naar voren komen. Bekijk de Dragon Ball Super trailer hieronder.

Dragon Ball Super trailer 

In Dragon Ball Super: Super Hero nemen Goku en zijn vrienden het op tegen de militaristische organisatie The Red Ribbon Army. In de vorige trailer zagen we al hoofdpersonages als Piccolo en Pan opduiken. De nieuwe trailer toont een paar nieuwe personages, waaronder Vegeta. Een belangrijke aanwezige is Gohan, zoon van Goku en vader van Pan. Gohan, een van de populairste personages van de Dragon Ball franchise, speelde geen rol in de vorige Dragon Ball Super film. In deze trailer is hij echter prominent aanwezig. In zijn eentje neemt hij het op tegen de androids Gamma 1 en Gamma 2.

Wat we verder weten over de film is dat de animatiestijl voor de verandering meer computer geanimeerd is. Terwijl Dragon Ball in het verleden altijd in 2D geanimeerd was, en sommige films af en toe wat CGI implementeerden, zal Dragon Ball Super: Super Broly een 3D geanimeerde film zijn met 2D elementen. Het plot van de film zal zich een aantal jaar na Dragon Ball Super: Broly afspelen. Om die reden zien sommige personages er aanzienlijk ouder uit. Het is echter wel nog vóór de gebeurtenissen van de laatste afleveringen van Dragon Ball Z. Fans speculeren al een tijdje dat Dragon Ball Super binnenkort de draad zou kunnen oppakken na de gebeurtenissen van Dragon Ball Z.

Bekijk ook de eerste trailer van Dragon Ball Super: Super Hero.

Meer Dragon Ball

Als jij de eerste film rondom Dragon Ball Super (nog) eens wilt zien dan kan dat via Pathé Thuis of Amazon Prime Video, tegen extra betaling. Onze recensie hiervan kun je hier lezen. Een aantal van onze redactieleden hebben onlangs ook een eigen Dragon Ball manga gemaakt, waarin ze op geheel eigen wijze de franchise persifleren. Je kunt deze gratis bekijken. Tevens schreef Sandro onlangs een blog omtrent Dragon Ball in 4k.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter