Drunk Parents trailer met Alec Baldwin en Salma Hayek

Vertical Entertainment heeft de trailer uitgebracht voor de nieuwe komedie Drunk Parents van regisseur Fred Wolf, welke gaat over twee ouders die alles proberen te doen om hun financiële problemen te verbergen voor hun dochter en sociale omgeving. Met Golden Globe-winnaar Alec Baldwin (30 Rock) en Academy Award-genomineerde actrice Salma Hayek (Grown-Ups) in de hoofdrollen. De film zal exclusief verkrijgbaar zijn op DirectTV op 21 maart.

Met de gebruikelijk emoties laten Frank en Nancy (Salma Hayek en Alec Baldwin) hun 19-jarige dochter achter op haar high school. Verder is er weinig gebruikelijks aan hun ouderlijke rol, want eenmaal thuis blijkt dat hun leven een ontzettende puinhoop is. En niet alleen financieel. Één en ander wordt er niet beter op als ze een fles opentrekken, betrokken raken bij een kidnapping en aan de lopende band slechte beslissingen nemen.

De film heeft tevens rollen voor Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Bridget Moynahan, Michelle Veintimilla en Ben Platt. Het scenario is geschreven door Wolf en Peter Gaulke (Ice Age 2: The Meltdown).