Duitse dramaserie Barbaren vanaf 23 oktober op Netflix

De eerste trailer van de Duitse Netflix serie Barbaren (Barbarians) is nu hieronder te zien. Barbaren brengt je de strijd tussen de Romeinen en Germanen. Rivaliserende Germaanse stammen moeten hun krachten bundelen om het Romeinse leger uit hun thuisland te verdrijven – een alliantie die hun geschiedenis voor altijd zou veranderen. De reeks is vanaf 23 oktober te zien op Netflix.

Barbaren vanaf 23 oktober op Netflix

Het verhaal speelt zich af na de start van de jaartelling en laat zien hoe rivaliserende Germaanse stammen hun krachten bundelen om het Romeinse leger uit hun land te verdrijven. De ‘barbaren’ halen daarbij voordeel uit het feit dat de Romeinse officier Arminius (Laurence Rupp), die geschoold is in de tactieken van de Romeinen, een geheime connectie heeft met de Germanen en aan hun kant meevecht.

Hoofdrollen zijn er voor Laurence Rupp, Jeanne Goursaud, David Schütter en Gaetano Aronica. Het zesdelige eerste seizoen werd geregisseerd door onder meer Steve Saint Leger, die eerder werkte aan het historische drama Vikings, dat ook te zien is op Netflix.

Netflix is tegenwoordig bezig met het uitbreiden van zijn Europese aanbod. Eerder verschenen al de Duitse Netflix Originals Dark en How to Sell Drugs Online (Fast).

Barbaren verschijnt 23 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter