Duitse Hitler komediehit Er ist Wieder Da komt naar Nederland

Dutch FilmWorks heeft besloten om de Duitse hitfilm Er ist wieder da a.k.a. Look Who’s Back uit te brengen in de Nederlandse bioscoop. De komedie met Hitler in de hoofdrol trok 1,3 miljoen Duitse bioscoopbezoekers. Bekijk hieronder een trailer.

Er ist Wieder Da, van regisseur David Wnendt, gaat over Hitler die na een coma van 70 jaar wakker wordt in Berlijn. De film zit vol satirische humor. De rol van Adolf Hitler wordt gespeeld door Oliver Masucci. Vanaf 28 november 2015 draait de komedie in de Nederlandse bioscoop.

Er ist Wieder Da

Er ist Wieder Da

De Führer is terug. Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt Adolf Hitler wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk. De oorlog is voorbij, zijn partij is verdwenen en zijn geliefde Eva is er niet om hem gerust te stellen. De Duitse samenleving is zo multicultureel dat hij niets herkent. Maar verrassend genoeg begint Hitler een nieuwe carrière op TV en internet omdat hij als briljante komediant wordt gezien. Ook al is hij wel degelijk de echte en is er niets veranderd aan zijn ideeën…

Er Ist Wieder Da (vertaald als ‘Daar is hij weer’) is gebaseerd op de bestseller van Timur Vermes die in meer dan 40 landen uitkwam en maanden op nummer 1 stond in de lijsten van o.a. Der Spiegel en The Times. De film is geregisseerd door David Wnendt op basis van een scenario door Wnendt, Johannes Boss, Minna Fischgartl.

De hoofdrollen worden gespeeld door Oliver Masucci, Fabian Busch, Christoph Maria Herbst, Katja Riemann, Michael Kessler, Franziska Wulf, Thomas Thieme.

Er ist Wieder Da draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter