Early bird tickets te koop voor Geekfest

De kaartenverkoop voor Geekfest te Rotterdam is van start gegaan. Als jij er snel bij bent en in deze maand (februari) tickets bestelt dan krijg je ze voor bijna de helft van de prijs.

Ben jij liefhebber van comics, games en andere geek-achtige dingen? Dan is Geekfest een evenement om in de gaten te houden. Hier komen verschillende artiesten, workshops en aanbieders op het gebied van comics, kunst, games en merchandise samen. Er zijn al enkele gasten bekend, waaronder Tom Bunk, Grzegorz Domaradzki, Ruiz Burgos en Joe Saleh. Liefhebbers kunnen ook speciale Tom Bunk VIP-tickets kopen.

Het festival zal op 25 en 26 mei plaatsvinden in de Rotterdam Science Tower. Als je in februari kaartjes reserveert dan zijn ze €9,00 in plaats van €16,00 per stuk. Daarnaast kun je momenteel ook voor €18,00 euro een weekendticket halen, wat slechts 2 euro meer is dan een dagticket in de reguliere verkoop. Tevens zijn er enkele workshops en Q&A waaraan iedereen met een ticket mag deelnemen.

Meer informatie en tickets kun je hier vinden. Tevens gaan wij van Entertainmenthoek ook proberen om bij het evenement aanwezig te zijn, dus houd deze site in de gaten. Je kunt hieronder een video van de vorige editie bekijken.