Ed Skrein in Rebel Moon Netflix film van Zack Snyder

Acteur Ed Skrein blijkt getekend te hebben voor Rebel Moon, een aankomende Netflix sciencefiction film geïnspireerd door Star Wars en afkomstig van regisseur Zack Snyder (Justice League).

Het nieuws rondom Ed Skrein werd bekendgemaakt door website Deadline. De acteur moet hiermee Rupert Friend vervangen. Deze laatste kon vanwege andere verplichtingen niet meer meedoen aan de Netflix film, maar zal binnenkort wel in de Obi-Wan Kenobi serie op Disney+ te zien zijn.

In Rebel Moon zien we een vredige ruimtekolonie welke wordt bedreigt door een agressieve heerser genaamd Belisarius. Ter verdediging schakelen de inwoners een jonge vrouw in, die de naburige planeten afgaat om zo krijgers te werven.

Ed Skrein in Rebel Moon

Veel mensen zullen Ed Skrein kennen van Game of Thrones. In Rebel Moon speelt Skrein volgens bronnen een van de slechteriken, namelijk degene die de legers van Belisarius leidt. De jonge vrouw zal vertolkt worden door Sofia Boutella, die in Hotel Artemis te zien was en naast actrice ook danseres is.

Naast Skrein kent de cast van Rebel Moon ook namen als Djimon Hounsou (The King’s Man), Charlie Hunnam (Papillon), Ray Fisher (Justice League), Bae Doona, Jena Malone (The Hunger GamesCatching Fire), Cary Elwes (The Princess Bride), Stuart Martin, Alfonso Herrera (Ozark) en Corey Stoll (West Side Story). Ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman zal een rol hebben.

Naast de regie heeft Zack Snyder ook het scenario van Rebel Moon op zich genomen, in samenwerking met Kurt Johnstad en Shay Hatten.

Het is nog niet bekend wanneer Rebel Moon op Netflix zal verschijnen. Wel lijkt het erop dat de streamingdienst een franchise rondom de film probeert te maken. Zo staat er momenteel al een tweede deel op de planning.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter