#eerlijkefoto vanaf 1 oktober op Videoland

Weg met filters en photoshop! Miljuschka Witzenhausen gaat voor een #eerlijkefoto. In deze nieuwe docuserie duikt ze in de wereld van de ‘ultra strakke’ influencers en vraagt ze BN’ers: Wat is voor jou een eerlijk beeld? #eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien op Videoland.

Weg met filters en photoshop! Miljuschka gaat voor een #eerlijkefoto. In deze nieuwe docuserie duikt ze in de wereld van…

Geplaatst door Videoland op Zondag 20 september 2020

# eerlijkefoto op Videoland

Miljuschka Witzenhausen krijgt dagelijks kritiek op haar lichaam vanuit haar omgeving. Daarom begon ze een tijdje gelden met ‘# eerlijkefoto’, een beweging op social media waar ze goudeerlijke foto’s deelt van hoe ze er écht uitziet. Haar posts worden al door 695k volgers gezien, maar nu krijgt ze ook bij Videoland een podium.

Ze gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat is voor jou een eerlijk beeld? Wat is nu precies een perfect lichaam? Wat kunnen we van elkaar leren en welke verantwoordelijkheid hebben BN’ers hier zelf in, met het bereik wat ze hebben op social media en televisie?

Miljuschka zelf over de serie:

“In een wereld vol gepolijste plaatjes en hyper-strakke lijven wil ik strijden voor een realistischer beeld. In deze serie onderzoek ik hoe vrouwen steeds meer in de ban raken van irreële schoonheidsidealen. Fuck filters en photoshop, we gaan voor #eerlijkefoto.”

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter