Eerst concept art van kostuum in Batgirl film

Er is nieuwe concept art verschenen voor de aankomende Batgirl film. Hiermee kregen we een eerst blik op het kostuum en haar van Barbara Gordon. Zo werd bevestigd dat de filmversie van Batgirl een kap zal dragen en ook het kenmerkende rode haar van het personage zal hebben.

In the Heights-actrice Leslie Grace gaat Batgirl spelen. Waar het personage in de comics al in de jaren 60 een rol kreeg, is Barbara Gordon slechts maar één keer in een speelfilm voorgekomen, namelijk de Batman-film uit 1997. De zojuist verschenen concept art, met daarmee het kostuum van Batgirl, is hieronder te zien.

Batgirl film

Batgirl film

Batgirl zal gaan over Barbara Gordon, de dochter van de politiecommissaris van Gotham City, James Gordon. Het personage werd voor het eerst gezien in de Batman-serie uit 1967 met wijlen Yvonne Craig als Barbara. Batgirl’s eerste stripboekverschijning was in Detective Comics #357 van schrijver Gardner Fox en kunstenaar Carmine Infantino.

Batgirl zal worden gemaakt door Bad Boys for Life-regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Het scenario is afkomstig van Christina Hodson (Birds of Prey, The Flash) de productie ligt bij Kristin Burr (Cruella). De film zal exclusief op HBO Max uitgebracht worden. Een recent interview met het Vlaamse VRT wijst uit dat Batman ook in de film zal zitten, maar welke acteur hem speelt is nog niet bevestigd.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter