Eerste 22 seizoenen van South Park vanaf nu te zien op Amazon Prime Video

Goed nieuws voor fans van South Park. De eerste 22 seizoenen van de animatieserie South Park van Trey Parker en Matt Stone zijn vanaf 30 november te zien op Amazon Prime Video. Seizoen 23 is nog maar net uitgebracht, maar zal vanaf januari 2021 al bij Amazon Prime Video in Nederland te zien zijn. In de reeks staan de avonturen van onder meer Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick centraal.

South Park op Amazon Prime Video

South Park is een Amerikaanse animatieserie van de zender Comedy Central. De serie ging in première op 13 augustus 1997 en telt ondertussen al 23 seizoenen. Er zijn tevens al meer seizoen in aantocht, want Comedy Central bestelde vorig jaar weer drie nieuwe seizoenen.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

De stemmencast bestaat uit namen als Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes.

Seizoen 1 t/m 22 van South Park is vanaf 30 november te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter