Eerste beelden Dragon Ball Super

De eerste teaser van Dragon Ball Super is op de Japanse Televisie verschenen. YouTuber ”Dragon Ball Z ᴴᴰ” heeft de video online gezet en ondertiteling toegevoegd. Deze teaser is hieronder te bekijken.

De Japanse zender Fuji TV krijgt de eer om de eerste afleveringen wekelijks uit te zenden. Dragon Ball Super is het officiële vervolg op Dragon Ball Z. Het verhaal van Dragon Ball Super vindt enkele jaren na het verslaan van Majin Buu plaats.

De serie beschrijft de avonturen van Goku tijdens het tijdvak van tien jaar na de nederlaag van Majin Buu. Na een hervertelling van de gebeurtenissen in de films Battle of Gods (2013) en Resurrection ‘F’ (2015), waarin Goku de krachten van een god bereikt, moet hij leren deze nieuw ontdekte krachten te gebruiken tijdens het reizen naar andere universums om krachtigere tegenstanders en bijna niet te stoppen vijanden het hoofd te bieden.

Masako Nozawa, de stemacteur van onder andere Goku, Gohan en Goten insprak, zal terugkeren. Hij noemt het project tevens de ”beste Dragon Ball ooit”.

De algehele plotschets is geschreven door maker Akira Toriyama. De manga is geïllustreerd door Toyotarou, met verhaal en editing door Toriyama. De anime is geproduceerd door Toei Animation, met individuele afleveringen geschreven door verschillende scenarioschrijvers.

De reeks zal vanaf 5 juli elke zaterdag in Japan worden uitgezonden.