Eerste beelden van film Moloch in bloedstollende nieuwe trailer

Horrorfans kunnen hun hart ophalen: vanaf vandaag is de trailer te zien van de horror film Moloch. De film van regisseur Nico van den Brink gaat dieper in op het mysterieuze fenomeen van ernstig verminkte veenlijken die in het verleden regelmatig zijn gevonden. De hoofdrol wordt gespeeld door Sallie Harmsen. Andere castleden zijn Anneke Blok, Jack Wouterse en Markoesa Hamer.

Moloch film trailer

Moloch film trailer

Wanneer  Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?

Moloch is het speelfilmdebuut van Nico van den Brink, die dankzij een reeks veelgeprezen korte genrefilms bekendheid verwierf in het internationale festivalcircuit. Tevens is hij ook verantwoordelijk voor het scenario, in samenwerking met Daan Bakker.

Moloch is een NL Film productie in coproductie met VPRO, is tot stand gekomen in het kader van De Oversteek en is mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, CoBO en NPO-fonds. De film wordt geproduceerd door NL Film, Sabine Brian en Ronald Versteeg. Todd Brown, XYZ Films en Maxime Cottray zijn executive producers. Splendid Film is verantwoordelijk voor de distributie in de Benelux.

Splendid Film brengt de film Moloch op 19 mei uit in de bioscoop. Vrijdag 13 mei is de landelijke publiekspremière waarvan de ticketverkoop binnenkort live gaat via moloch.nl.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter