Eerste blik op Ariana DeBose als Anita in West Side Story

Vandaag krijgen we een eerste blik op Ariana DeBose als Anita in de aankomende West Side Story film! Bekijk de foto hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oye! Here she is y’all- in all her glowing glory☀️ #FirstLook #Anita #puertoriqueña #boricua #westsidestory

Een bericht gedeeld door Ariana DeBose (@arianadebose) op

Ariana DeBose in West Side Story

De hoofdrollen worden gespeeld door Ansel Elgort en nieuwkomer Rachel Zegler. De cast bevat ook Rita Moreno, die oorspronkelijk Anita speelde in West Side Story uit 1961. Daarnaast zijn er rollen voor Ariana DeBose als Anita, David Alvarez als Bernardo en Josh Andrés Rivera als Chino. Daarnaast zijn er rollen voor Corey Stoll en Brian d’Arcy James.

De film is geregisseerd door Steven Spielberg op basis van een scenario door Pulitzer prijswinnaar en Oscar-genomineerde Tony Kushner. De film is een adaptatie van de gelijknamige Broadway musical die oorspronkelijk werd geschreven door Arthur Laurents en Stephen Sondheim met muziek van Leonard Bernstein. Spielberg, Kevin McCollum en Kristie Macosko Krieger zullen de film produceren.

West Side Story werd geïnspireerd door William Shakespeare’s Romeo en Julia en gaat over de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee tienerbendes. Richard Beymer speelde Tony, de grondlegger van de Jets, in de film uit 1961. Die adaptatie was genomineerd voor 11 Academy Awards en won er 10, waaronder beste film en beste regisseur voor Robert Wise en Jerome Robbins.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter