Eerste blik op Bad Boys-serie L.A.’s Finest

Sony Pictures Television heeft de eerste foto vrijgegeven voor de Bad Boys televisie spinoff met als titel L.A.’s Finest. De foto toont het vrouwelijke duo Gabrielle Union (Being Mary Jane) en Jessica Alba (Mechanic: Resurrection). Bekijk de foto hieronder (via Entertainment Weekly).

De vrijgeestige voormalig DEA-agent Burnett begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna, een werkende moeder die er niets aan kan doen maar vol jaloezie naar Syds vrijheid kijkt. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar ze zitten er bovenop als het op hun werk aankomt.

De spin-off is afkomstig van producenten Jerry Bruckheimer, wie ook de Bad Boys films produceerde, en Doug Belgrad, wie ook aan de franchise heeft gewerkt. Sony Pictures TV Studios is ook bij het project betrokken. De serie zal gaan over Union’s personage Special Agent Sydney “Syd” Burnett. Zij werkte undercover met de Drug Enforcement Administration. Burnett is de zuster van Detective Lieutenant Marcus Burnett (Martin Lawrence). Zij en Marcus’ partner Detective Lieutenant Mike Lowrey (Will Smith) hadden een romantische relatie. De serie wordt geschreven door Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

Bad Boys II ging in 2003 in première en was een sequel op de eerste Bad Boys film uit 1995. Wereldwijd wist de film $270 miljoen op te halen. Er waren tevens rollen voor Jordi Mollà, Peter Stormare, Theresa Randle en Joe Pantoliano.

L.A.’s Finest gaat in 2019 in première, exclusief bij Spectrum network.