Eerste blik op Disney’s Peter Pan & Wendy

Tijdens D23 kreeg het publiek de eerste blik op Peter Pan & Wendy, een nieuwe live-action film die het verhaal vertelt van de kinderen die naar Neverland gaan en Peter Pan ontmoeten. Bekijk de poster hieronder. De film moet in 2023 op Disney Plus verschijnen.

Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy op Disney Plus

Peter Pan & Wendy, voor het eerst gepubliceerd in 1911, vertelt het verhaal van de jongen die nooit opgroeit, genaamd Peter Pan, die Wendy Darling ontmoet en haar samen met haar broers John en Michael meeneemt naar het magische eiland Neverland. Daar ontmoeten ze de Lost Boys en Tinkerbell, gevolgd door vele gevaarlijke avonturen tegen Peter’s levenslange aartsvijand Captain Hook.

Peter Pan and Wendy wordt geregisseerd door David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) en Toby Halbrooks heeft samen met Lowery de adaptatie geschreven.

De cast bestaat uit nieuwkomers als Alexander Molony als Peter Pan en Ever Anderson als Wendy. Daarnaast zien we Jude Law als Captain Hook, Jim Gaffigan als Mr. Smee, Yara Shahidi als Tinker Bell en Alyssa Wapanatahk als Tiger Lily.

J.M. Barrie’s iconische verhaal is een paar keer verfilmt, waaronder Steven Spielberg’s Hook uit 1991 met Robin Williams en Julia Roberts; en de coming-of-age-film van 2003 met Jeremy Sumpter en Rachel Hurd-Wood, die waarschijnlijk de meest bekend is; en de meest recente, Joe Wright’s 2016 Pan met Hugh Jackman in de hoofdrol. Disney’s animatiefilm Peter Pan uit 1953 is echter de meest populaire bewerking van het verhaal gebleven.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter