Eerste blik op Eddie Redmayne en Felicity Jones in The Aeronauts

Na iets minder dan een jaar in ontwikkeling, kondigde Amazon Studios de start aan van de opnames aan The Aeronauts. Tevens werd onderstaande foto vrijgegeven, waarop we een eerste blik krijgen op hoofdrolspelers Eddie Redmayne (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald) en Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story)!

The Aeronauts

Het paar werkte eerder samen aan de veelgeprezen biopic The Theory of Everything, waarvoor Jones werd genomineerd voor een Oscar en Redmayne de Oscar won. Ze spelen piloot Amelia Wren en wetenschapper James Glaisher, die in 1862 een buitengewone reis begonnen om de geheimen van de hemel te ontdekken. In het proces vlogen ze hoger in een open ballon dan ooit tevoren. Ze maakten adembenemende ontdekkingen, maar terwijl ze opstegen naar de hoogste punten van de atmosfeer, werden ze gedwongen tot een episch gevecht om te overleven.

De film wordt geproduceerd en geregisseerd door Tom Harper (War & Peace) en is geschreven door Jack Thorne (Wonder). Naast Redmayne en Jones zijn er tevens rollen voor Tom Courtenay, Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnerny, Phoebe Fox en Himesh PatelThe Aeronauts zal ergens volgend jaar in de bioscoop verschijnen.