Eerste blik op Henry Cavill als Geralt in The Witcher serie

Netflix heeft een eerste foto vrijgegeven van Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher. Deze kun je hieronder bekijken. Uitvoerend producent en showrunner Lauren Schmidt Hissrich beschrijft het karakter van Geralt als “stoic, circumspect, balanced, fierce, and as hiding a soft place in his heart that he’ll never reveal until the end and even then it will just be a hint.”

Eerste blik op Henry Cavill als Geralt in The Witcher serie

The Witcher is gebaseerd op de succesvolle fantasy-serie en is een episch verhaal over het lot en het gezin. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt met het vinden zijn plek in een wereld waar mensen vaker slecht zijn dan beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting duwt van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim, moeten de drie leren samen te navigeren door het continent.

Netflix’s The Witcher zal gebaseerd zijn op de verhalen en romans van Andrzej Sapkowski, waarvan er acht zijn. Deze vormden de basis voor de populaire Witcher gamesfranchise.

Schmidt Hissrich zal dienen als uitvoerend producent en showrunner voor The Witcher. Ze staat bekend om haar werk (schrijven en uitvoerend produceren) van The Defenders, Daredevil en Power. Sean Daniel is aangesteld als uitvoerend producent voor Sean Daniel Company met zijn partner Jason Brown. Tomek Baginski en Jarek Sawko van Platige Image zullen ook uitvoerend produceren.

Netflix streeft ernaar om het eerste seizoen ergens in 2020 uit te brengen. De serie zal acht afleveringen tellen.