Eerste blik op Idris Elba in Netflix’s komedieserie Turn Up Charlie

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven voor hun aankomende komedieserie Turn Up Charlie, waarmee we een eerste blik krijgen op Golden Globe-winnaar Idris Elba (The Wire, Avengers: Infinity War) als het titulair personage. Bovendien is de officiële première van de serie onthuld, namelijk 15 maart 2019. Bekijk alle foto’s hieronder!

Turn Up Charlie Turn Up Charlie Turn Up Charlie Turn Up Charlie Turn Up Charlie

De serie volgt het verhaal van Charlie (Idris Elba), een DJ en eeuwige vrijgezel. Hij krijgt een laatste kans op succes, wanneer hij met tegenzin een ‘manny’ wordt voor de probleemkind dochter van zijn beroemde vriend Gabby.

Naast Elba zijn er rollen voor Frankie Hervey, Piper Perabo, JJ Feild, Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esein, Jade Anouka, Cameron King en Dustin Demri-Burns.

De serie is bedacht door Elba en Gary Reich, die samen met Tristram Shapeero, Martin Joyce en Ana Garanito als uitvoerende producers zullen dienen. Reichs Brown Eyed Boy Productions en Elba’s Green Door Pictures gaan co-produceren. Shapeero en Matt Lipsey zullen de nieuwe komedie regisseren.