Eerste blik op Nick Fury in Marvel’s Secret Invasion!

Terwijl de productie van Secret Invasion doorgaat, heeft Marvel Studios een gloednieuw logo en een eerste foto vrijgeven voor de aanstaande MCU-serie van Disney+. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks staat gepland voor een release in 2022. De eerste foto van Secret Invasion toont de terugkeer van Nick Fury (Samuel L.Jackson) terwijl hij zijn kenmerkende ooglapje achterwege laat en het blinde oog en het litteken onthult dat hij van Goose de Flerken-kat ontving tijdens Captain Marvel.

Secret Invasion

Secret Invasion!

Disney+’s Secret Invasion speelt zich af als een cross-over reeks waarin een factie van Skrulls wordt getoond die al jaren de aarde infiltreren. Het zal worden geleid door Samuel L.Jackson, die zijn rol als Nick Fury voor de twaalfde keer in live-action vertolkt sinds hij het personage voor het eerst speelde in Iron Man uit 2008. Hij gaat samenwerken met Captain Marvel‘s Ben Mendelsohn, die terugkeert als Talos, de pseudo-leider van de Skrulls.

Voor het eerst gepubliceerd in juni 2008 en verspreid over acht nummers is Secret Invasion! geschreven door Brian Michael Bendis, getekend door Leinil Francis Yu, geïnkt door Mark Morales en ingekleurd door Laura Martin. De reeks gaat over een subversieve, langdurige invasie van de aarde door de Skrulls, een groep buitenaardse shapeshifters die in het geheim vele superhelden in het Marvel-universum hebben vervangen door bedriegers.

Terwijl ze aanvankelijk als schurken verschenen in de door Brie Larson geleide Captain Marvel, kregen de Skrulls een veel sympathiekere weergave in de film terwijl ze feitelijk door de melkweg renden om een ​​nieuw thuis te vinden om te ontsnappen aan de Kree. Na hun succesvolle samenwerking en het verbannen van de Kree van de aarde, gingen de Skrulls op zoek naar een nieuwe thuisplaneet, maar er werd later onthuld in Spider-Man: Far From Home dat Talos en zijn vrouw Soren van plaats hadden geruild met Fury en Maria Hill.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Samuel L.Jackson, Emilia Clarke, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Christopher McDonald.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter