Eerste blik op Patrick Stewart als oude Professor X in Logan

Gisteren konden we de eerste poster en de titel van de volgende film in de X-Men-franchise, Logan, onthullen. Vandaag heeft regisseur James Mangold een foto gedeeld, waarop we oudere Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) zien. Deze kun je hieronder bekijken.

Eerste blik op Patrick Stewart als oude Professor X in Logan

Er gaan al lange tijd sterke geruchten dat de fameuze Old Man Logan-verhaallijn uit de strips in enige vorm gebruikt zal worden. Logan speelt zich volgens af in 2024. Wolverine heeft nauwelijks helende krachten meer en lijkt aan het einde van zijn latijn. Desondanks draagt hij zorg voor een klein meisje dat ook klauwen heeft. Vermoedelijk is het meisje Laura Kinney, ofwel X-23. Zij zou volgens de laatste geruchten het stokje van Wolverine overnemen in de franchise.

Hugh Jackman zal in de film voor de negende keer de rol spelen van Wolverine/Logan. Daarnaast zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Patrick Stewart, Eriq La Salle, Elise Neal, Boyd HolbrookElizabeth Rodriguez en Stephen Merchant.  Logan is geschreven door David James Kelly en is vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.