Eerste blik op Sarah Connor in nieuwe Terminator

Bijna dertig jaar na T2: Judgment Day zal Linda Hamilton terugkeren als Sarah Connor in de nieuwe Terminator film. De ondertussen 61 jarige actrice is te zien op een foto die een fan wist te maken, nabij de set in Madrid. Daar wordt de “requel” opgenomen door Deadpool-regisseur Tim Miller. Bekijk de foto hieronder.

Terminator

De film lijkt simpelweg Terminator te gaat heten. Marvel’s Agents of SHIELD‘s Gabriel Luna zal de nieuwe Terminator spelen. Daarnaast zijn er ook rollen voor Arnold SchwarzeneggerNatalia Reyes (Lady, La Vendedora de Rosas), Diego Boneta (Scream Queens) en Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, The Martian).

James Cameron, die in 2019 de Terminator-rechten terugkrijgt, produceert de nieuwe filmserie met David Ellison van Skydance. De filmmaker verkocht oorspronkelijk de rechten op de originele film voor $ 1 aan producer Gale Anne Hurd, met de afspraak dat hij de Terminator zou mogen regisseren, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De eerste film verdiende wereldwijd $ 78,4 miljoen en werd bekroond met het veelgeprezen vervolg van Cameron, Terminator 2: Judgment Day, dat wereldwijd $ 519,8 miljoen bruto verdiende.

De nieuwe film moet zowel de start zijn van een ​​nieuwe trilogie films, alsmede een direct vervolg zijn op T2: Judgment Day. Hierbij worden Rise of the Machines, Salvation en Genisys genegeerd. Billy Ray (The Hunger Games) schreef de meest recente versie van het scenario dat bedacht is door Cameron, Miller en Ellison. De nieuwe film zal op 22 november 2019 in de bioscoop verschijnen.