Eerste blik op transformatie van Brendan Fraser in The Whale

Nieuwe foto’s van Darren Aronofsky‘s aankomende film The Whale zijn vrijgegeven, waarop een transformatie te zien is van acteur Brendan Fraser. De nieuwe foto toont Fraser als Charlie, een man die 600 pond weegt en gedurende de hele film een ​​kluizenaar is. De foto toont Fraser in wat lijkt op een zeer realistisch kostuum, compleet met dunner wordend haar. De nieuwe foto komt voorafgaand aan de première van de film op het 79e Filmfestival van Venetië. Bekijk hieronder de nieuwe foto.

 

Brendan Fraser in The Whale

The Whale is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Samuel D. Hunter uit 2012. Het speelt zich af aan de rand van Mormon Country, Idaho, en volgt het verhaal van een kluizenaar van zeshonderd pond terwijl hij zich verbergt in zijn appartement en zichzelf dood eet. Wanhopig om opnieuw contact te maken met zijn lang vervreemde dochter, reikt hij naar haar uit, alleen om een ​​boosaardige en enorm ongelukkige tiener te vinden.

Naast Fraser zijn er in The Whale ook de hoofdrollen voor Sadie Sink (Stranger Things, Fear Street), Hong Chau (Inherent Vice, Watchmen), Samantha Morton (Fantastic Beasts and Where to Find Them, The Walking Dead), Ty Simpkins (Insidious) en Sathya Sridharan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter