Disney deelt eerste foto’s The Mandalorian seizoen 2

Disney heeft zojuist de eerste stills gedeeld uit The Mandalorian seizoen 2. Uiteraard kun je deze voorproefjes op de aankomende nieuwe afleveringen hieronder bekijken.

Onlangs werd al bekend dat het tweede seizoen van de populaire Disney+ serie The Mandalorian dit jaar op 30 oktober zal verschijnen. Er zijn nu echter ook de eerste foto’s verschenen:

 Mandalorian seizoen 2Mando en Baby Yoda in The Mandalorian seizoen 2

Naast Mando en Baby Yoda zullen ook andere personages uit het eerste seizoen terugkeren, zoals je hieronder kunt zien:

Mandalorian seizoen 2

Ook was er een foto waarop Giancarlo Esposito (Breaking Bad) te zien was. Hij zal in seizoen 2 de rol van slechterik Moff Gideon vertolken en was al kort te zien in het eerste seizoen.

Mandalorian seizoen 2

Naast Giancarlo Esposito zullen ook Pedro Pascal, Gina Carano en Carl Weathers in het tweede The Mandalorian seizoen hun opwachting maken. Volgens geruchten zal Temuera Morrison te zien zijn als het bekende Star Wars-personage Boba Fett.

Meerdere regisseurs hebben eerder al hun betrokkenheid het tweede The Mandalorian seizoen 2 bevestigd, waaronder Peyton Reed (Ant-Man), Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) en Rick Famuyiwa (Dope). Ook maker Jon Favreau gaat een of meerdere afleveringen op zich nemen.

Het eerste seizoen van The Mandalorian is momenteel te zien via Disney+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter