Eerste foto’s Mortal Kombat film

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het bioscoop en streamingdebuut van de nieuwste adaptatie van de geliefde Midway Games franchise, heeft Warner Bros. de eerste beelden van de nieuwe Mortal Kombat film onthuld! De foto’s zijn hieronder te bekijken. De film zal op 16 april 2021 in bioscopen verschijnen, en in de VS op HBO Max op dezelfde dag.

Mortal Kombat film Mortal Kombat film Mortal Kombat film Mortal Kombat film

Mortal Kombat reboot

Mortal Kombat film

Plotdetails voor de reboot zijn op dit moment nog niet onthuld. Wel is bekend dat de film een R-rating krijgt en rollen heeft voor klassieke personages uit de videogames. De cast bestaat uit Joe Taslim (Sub-Zero), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Chin Han (Shang Tsung), Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax) en Sisi Stringer (Mileena). Lewis Tan is aan boord in een hoofdrol, maar zijn karakter blijft een mysterie.

Simon McQuoid maakt zijn regiedebuut. The Conjuring en Aquaman-filmmaker James Wan is aan boord als producer. Greg Russo schreef het scenario.

In de verhaallijn van de eerdere Mortal Kombat-games en -films staat een diverse groep vechtersbazen uit verschillende dimensies centraal. Zij nemen het tegen elkaar op in een episch toernooi genaamd Mortal Kombat. Het plot van de nieuwe film wordt voorlopig nog geheimgehouden.

De eerste videogame in de serie werd ontwikkeld door Midway Games en uitgebracht in 1992. Nogal wat vervolg volgden het originele spel op met de meest recente, Mortal Kombat 11, die eerder dit jaar werd uitgebracht.

Er zijn eerder twee Mortal Kombat-films gemaakt. De eerste, eenvoudig getiteld Mortal Kombat, werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson en werd uitgebracht in 1995. Twee jaar later verscheen een vervolg, Annihilation. Vervolgens verschenen er twee televisieseries, namelijk de geanimeerde Defenders of the Realm en de live-action Konquest.

Mortal Kombat verschijnt op woensdag 16 april 2021 in bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter