Eerste foto’s Tim Burton’s live-action Dumbo

Walt Disney Studios heeft tijdens CinemaCon in Las Vegas een eerste foto onthuld van de computer geanimeerde Dumbo in het gelijknamige live action film van regisseur Tim Burton. Tevens is het titellogo voor de film vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Dumbo Dumbo

Tijdens CinemaCon werden er ook eerste beelden vertoond uit de film, waarin de voormalige circus-ster Holt Farrier (Colin Farrell) terug naar huis keert uit de oorlog. Hij sluit weer aan bij een circus, geleid door Max Medici (Danny DeVito), en hij wordt de verzorger van een net geboren olifantje. Deze groeit uit toch het lachtertje van het circus vanwege zijn enorme oren. Maar als Holt’s kinderen (Parker en Hobbins) ontdekken dat Dumbo kan vliegen, willen ondernemer V.A. Vandevere (Keaton) en een luchtvaart kunstenaar Colette Marchant (Green) van de olifant een ​​ster maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Danny DeVitoColin FarrellMichael KeatonEva Green, Nico Parker, Finley Hobbins, Roshan Seth, DeObia Oparei, Sharon Rooney en Douglas Reith.

Dumbo is gebaseerd op de iconische film uit 1941, over een circusolifant vaak wordt geplaagd om zijn grote oren. De nieuwe film, een mix tussen CGI en live action, heeft een script welke is geschreven door Ehren Kruger (Transformers). Dumbo is vanaf maart 2019 te zien in de bioscoop.