Eerste foto’s voor Everybody’s Talking About Jamie filmadaptatie

Krijg hieronder een eerste blik op de verfilming van de hitmusical Everybody’s Talking About Jamie. Op de foto’s zien we Richard E. Grant als Hugo / Loco Chanelle en Max Harwood in de titelrol.

Everybody’s Talking About Jamie werd bekroond met drie WhatsOnStage® Awards en voor vijf Olivier® Award. In deze actuele feel-good musical volgen we de ups en downs in het leven van de 16-jarige Jamie, zijn moeder en zijn klasgenoten. Jamie durft anders te zijn, spreekt zich uit en stapt in de schijnwerpers in een wereld waarin dit onmogelijk lijkt.

Het is gebaseerd op het echte verhaal van Jamie Campbell die besloot dat hij als tiener een drag queen wilde worden en zijn moeder Margaret die hem steunt.

Everybody’s Talking About Jamie is een aankomende musicaldrama geregisseerd door Jonathan Butterell (in zijn regiedebuut) op basis van een scenario door Tom MacRae en Dan Gillespie Sells, gebaseerd op de gelijknamige musical.

De film heeft rollen voor Max Harwood, Richard E. Grant, Sharon Horgan, Lauren Patel, Shobna Gulati, Sarah Lancashire en Ralph Ineson.

De film wordt op 23 oktober 2020 uitgebracht door 20th Century Studios.