Eerste foto’s voor True Crimes met Jim Carrey

De eerste foto’s van True Crimes met Jim Carrey, zijn vrijgegeven. Deze misdaadthriller is een project van Alexandros Avranas. Het zal Carrey’s eerste serieuze film zijn sinds I Love You Phillip Morris (2009). Bekijk de foto’s hieronder.

De film is gebaseerd op een New Yorker artikel uit 2008. Een middeljarige detective genaamd Jacek Wroblewski (Carrey) van de Poolse politie gebruikte aanwijzingen uit een misdaadroman om een moordzaak op te lossen. De schrijver Krystian Bala trok de aandacht met zijn boek door daar een soortgelijke moord in te beschrijven. Hij beweerde dat zijn werk fictie was, maar Wroblewski had andere vermoedens.

Eerste foto's voor True Crimes met Jim Carrey 2

Eerste foto's voor True Crimes met Jim Carrey 3

True Crimes

Eerste foto's voor True Crimes met Jim Carrey 5

True Crimes

True Crimes met Jim Carrey 7

True Crimes met Jim Carrey

Wanneer een zakenman vermoord wordt, heeft de politie in Polen totaal geen idee wie de dader en diens motieven kunnen zijn. Er zijn geen aanwijzingen. Er wordt daarom gesproken over de perfecte misdaad. Tot het moment dat auteur Krystian Bala een boek publiceert waarin een moord wordt beschreven die akelig veel overeen komt met de moord op de zakenman.

Carrey speelt een rol die oorspronkelijk bedoelt was voor acteur Christoph Waltz. Daarnaast zijn er rollen voor de Poolse acteurs Robert Wieckiewicz, Agata Kulesza en Maja Ostaszewska.

Brett Ratner zal de film produceren en Jeremy Brock wist het krantenartikel in een film te veranderen.

Ergens in 2016 zal de film in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter