Eerste ‘geile’ trailer voor de film Renesse

Dutch FilmWorks heeft de eerste trailer van de film Renesse vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. In de Nederlandse komedie volgen we vier jongens die naar Zeeland vertrekken. Daar gaan ze op jacht naar chickies.

De film Renesse

Renesse gaat over puber Bas (Niek Roozen), die een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber) krijgt: wacht niet met vrouwen versieren, want je moet ‘de melk schenken als ‘ie vers is’. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs (Sam Doets) en twee vrienden Luca (Martijn van Eijzeren) en Daniel (Simon Kindermans) vertrekt Bas naar het roemruchte badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren. Maar zijn gênante vrienden, een stel nymfomane Brabo’s en een groep macho gasten dat het op dezelfde meisjes voorzien heeft, maken zijn kansen met de dag kleiner. En dan blijkt het leukste meisje ook nog het nichtje van de lastige campingbaas te zijn.

 De hoofdrollen worden gespeeld door Niek Roozen, Martijn van Eijzeren, Simon Kindermans, Sam Doets, Peter Faber.

De film is geregisseerd door Willem Gerritsen op basis van een scenario door Willem Gerritsen, Dirk Gerritsen, Gerben Hetebrij.

De film Renesse draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter