Eerste Now You See Me 2 trailer

Vandaag is de eerste Now You See Me 2 trailer vrijgegeven door EntertainmentOne en Summit Entertainment. Deze kun je hieronder bekijken. De film is geregisseerd door Jon M. Chu en zal op 10 juni 2016 in première gaan.

In Now You See Me 2 keren een aantal acteurs terug, waaronder Mark RuffaloJesse EisenbergMichael CaineWoody HarrelsonDave Franco. Twee nieuwkomers in de cast zijn Lizzy Caplan en Daniel RadcliffeIsla Fisher zal wegens zwangerschap niet terugkeren in de rol van Henley Reeves.

De ‘Four Horsemen’ (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur. Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen.

Now You See Me 2 wordt geregisseerd door Jon M. Chu op basis van een scenario door Ed Solomon.

Now You See Me 2 verschijnt 9 juni 2016 in de bioscoop.