Eerste poster en trailer Hercules met Dwayne Johnson

Acteur Dwayne Johnson heeft de eerste trailer en poster onthuld van de film Hercules. Deze plaatste hij op zijn Twitter-pagina met de tekst “Become the man you were meant to be”. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Hercules

Hercules met Dwayne Johnson

Hercules wordt achterna gezeten door de zonden van zijn verleden. Daarom reist hij samen met vijf metgezellen door Griekenland. Hij verkoopt zijn diensten voor goud, en gebruikt zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter zijn hulp nodig hebben om een wrede en angstaanjagende warlord te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen.

In de $110 miljoen kostende film geeft Dwayne Johnson gestalte aan de Griekse held, die door de combinatie van enorme kracht en slimheid machtige daden kon verrichten. De film heeft ook rollen voor Ian McShane, Barbara Palvin, Irina Shayk, Rebecca Ferguson, Ingrid Bolsø BerdalRufus Sewell, Joseph Fiennes, John Hurt en Peter Mullan.

De actiefilm van regisseur Brett Ratner is gebaseerd op de Radical Comics’ The Thracian Wars van Steve Moore. Het scenario is geschreven door Ryan J. Condal en Evan Spiliotopoulos.

Hercules draait vanaf 31 juli 2014 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter