Eerste poster Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Universal Pictures heeft de eerste poster vrijgegeven voor Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Deze kun je hieronder bekijken. Morgen verschijnt de eerste trailer, dus hou de site in de gaten!

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

De film volgt Dwayne Johnson‘s agent Luke Hobbs en de huurmoordenaar Deckad Shaw (Jason Statham). De spin-off is voorzien van een script van Chris Morgan, die sinds Tokio Drift uit 2006 aan de franchise heeft gewerkt. Johnson’s Hobbs verscheen voor het eerst in Fast Five (2011) en is sindsdien in elke Fast & Furious-film verschenen. Statham’s Shaw maakte zijn debuut in een postcreditscène in Fast Six (2013) en diende als de belangrijkste antagonist van Furious 7. Tevens was hij te zien in The Fate of the Furious. De aankomende spin-off is een afzonderlijke film van de in ontwikkeling zijnde negende en tiende films in de serie. Fast & Furious 9 wordt op 10 april 2020 verwacht en Fast & Furious 10 als afsluiter van de serie op 2 april 2021.

Naast Johnson en Statham zijn er rollen voor Vanessa Kirby, Eiza Gonzalez, Eddie Marsan en Idris ElbaDeadpool 2 en Atomic Blonde regisseur David Leitch zal de film regisseren. Hobbs and Shaw draait vanaf augustus 2019 wereldwijd in de bioscopen.