Eerste poster voor Charmed reboot

The CW heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor de Charmed reboot, de nieuwe serie met Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffery als een nieuwe generatie magische zussen. Bekijk hieronder de poster!

Charmed

De serie is gebaseerd op een verhaal van Jennie Urman (maker van Jane the Virgin). Ze gaat de serie produceren samen met Jessica O’Toole en Amy Rardin (schrijvers van Jane the Virgin) die ook het script schrijft. Brad Silberling (Jane the Virgin, Dynasty, Reign) zal regisseren. Hij zal ook uitvoerend produceren met Ben Silverman.

De originele Charmed liep acht seizoenen en telde 178 afleveringen. De serie volgde de avonturen van drie Halliwell-zussen, Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano), die ontdekken dat hun familie deel uitmaakt van een lange rij krachtige heksen. Doherty verliet de serie aan het einde van het derde seizoen. In de finale stierf Prue, maar aan het begin van het vierde seizoen werd bekend dat de Halliwells een verborgen halfzus hadden, Paige (Rose McGowan), die vanaf dat moment deelnam aan de serie.