Eerste poster voor Jeff Wadlow’s Fantasy Island

Universal Pictures heeft de eerste poster vrijgegeven voor Fantasy Island. Deze kun je hieronder bekijken.

Fantasy Island

In de nieuwe adaptatie van Blumhouse laat de raadselachtige Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gelukkige gasten uitkomen in een luxe, maar afgelegen tropisch resort. Maar wanneer de fantasieën nachtmerries worden, moeten de gasten het mysterie van het eiland oplossen om te ontsnappen met hun leven.

De film heeft rollen voor Michael Pena, Dave Bautista, Lucy Hale, Jimmy O. Yang, Michael Rooker, Maggie Q.

Fantasy Island is gebaseerd op de serie die te zien was op de zender ABC van 1977-1984 en werd al snel een fan-favoriet. Het eilanddrama had te maken met duistere thema’s en het bovennatuurlijke. In de serie kwamen bezoekers naar het eiland om hun fantasieën werkelijkheid te laten worden. Gasten kunnen elke fantasie op het unieke vakantieoord in de Stille Oceaan aanvragen, onder toezicht van de mysterieuze Mr. Roarke (oorspronkelijk gespeeld door Ricardo Montalban) en Hervé Villechaize‘s Tattoo. Die fantasieën bleken echter zelden zoals verwacht, omdat bezoekers geconfronteerd werden met uitdagingen die hun karakter zou testen.

Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2, Cry Wolf) zal de film regisseren. Hij werkte eerder samen met Blumhouse aan de recente horror-hit Truth Or Dare, die $100 miljoen opbracht aan de wereldwijde kassa. Hij schreef samen met Chris Roach en Jillian Jacobs het scenario van Fantasy Island.

Vanaf 13 februari in de bioscoop.