Eerste poster voor Train to Busan sequel Peninsula

Well Go USA Entertainment heeft de eerste poster vrijgegeven voor Peninsula, de sequel op de Zuid-Koreaanse zombie-actiethriller Train to Busan. Deze kun je hieronder bekijken.

Peninsula Peninsula

De film wordt wederom geregisseerd door Yeon Sang-ho. Hij zei eerder tegenover ScreenDaily:

“It is an extension of Train To Busan, after the virus has spread throughout Korea, but the characters are not the same. It shares the same world view and is a zombie action film that deals with the aftermath on the peninsula of what happened in Train To Busan.”

Peninsula heeft hoofdrollen voor Gang Dong-won en Lee Jung-hyun en wordt deze zomer in Korea uitgebracht. De film vindt plaats vier jaar na de zombie-uitbraak in Train To Busan. Het Koreaanse schiereiland is verwoest en Jung-seok, een voormalige soldaat die erin is geslaagd om naar het buitenland te ontsnappen, krijgt een missie om terug te gaan en ontmoet onverwacht overlevenden.

Train to Busan werd geregisseerd door Sang-ho en volgde het verhaal van een workaholic zakenman en vader die zijn dochter vergezelt op de titulaire treinrit om haar moeder te zien. Op hetzelfde moment breekt er een kwaadaardig virus uit, dat de bevolking verandert in vraatzuchtige zombies. Terwijl de trein richting Busan rijdt, moeten de passagiers vechten om te overleven.

Train to Busan werd geregisseerd door Yeon Sang-ho en brak de records van de box office in Zuid-Korea en werd de grootste Koreaanse film aller tijden. Hoofdrollen waren er voor Gong Yoo, Jung Yu-mi, Ma Dong-seok, Choi Woo-sik, An So-hee, Kim Eui-sung en Kim Su-an.