Eerste teaser voor de film MacBeth met Fassbender en Cotillard

Studio Canal heeft een teaser vrijgegeven van Macbeth, de Shakespeare film van regisseur Justin Kurzel (Snowtown). Deze kun je hieronder bekijken. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Michael Fassbender en Marion Cotillard. Andere rollen in de film worden ingevuld door David Thewlis, Sean Harris, Paddy Considine, Elizabeth Debicki en Jack Reynor.

Film MacBeth

De elfde eeuw, Schotland. Een ambitieuze Schotse heer, genaamd Macbeth (Michael Fassbender), weet met behulp van zijn echtgenote (Marion Cotillard) en drie heksen de troon te veroveren door de huidige koning te doden. Wanneer hij vervolgens wordt overmand door schuldgevoel en angst, verandert hij langzaam in een tirannieke heerser die steeds meer mensen doodt.

Macbeth is een epische historisch drama geregisseerd door Justin Kurzel en geschreven voor het scherm door Jacob Koskoff, Todd Louiso en Michael Lesslie. Het scenario is gebaseerd op het toneelstuk Macbeth van William Shakespeare.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Michael FassbenderMarion Cotillard, David Thewlis, Sean Harris, Paddy Considine, Elizabeth Debicki en Jack Reynor.

Macbeth moet in 2015 op het witte doek verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter