Eerste teaser Roseanne spin-off The Conners

ABC heeft de eerste teaser vrijgegeven voor The Conners spin-off – de serie die na de Roseanne revival zonder Roseanne Barr verder gaat. De teaser toont de Conner-familie in wanorde, proberend hun leven te begrijpen terwijl ze verder gaan zonder hun opvallend afwezige matriarch. Je kunt de teaser hieronder bekijken.

De castleden John GoodmanLaurie Metcalf, Lecy Goranson, Sara Gilbert, Michael Fishman, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey, Sarah Chalke zullen terugkeren in de nieuwe spin-off.

In de nieuwe serie worden de Conners, na een plotselinge ommekeer van de gebeurtenissen, gedwongen om de dagelijkse strijd van het leven in Lanford onder ogen te zien op een manier die ze nooit eerder hebben gehad. De iconische familie – Dan, Jackie, Darlene, Becky en D.J. – worstelen met ouderschap, dating, een onverwachte zwangerschap, financiële druk, ouder worden en schoonfamilie in het Amerikaanse arbeidersklasse. Door alles heen, de gevechten, het coupons knippen, de hand-me-downs, de breakdowns – heeft de familie met liefde, humor en doorzettingsvermogen de overhand.

Goodman maakte onlangs opmerkingen dat het personage van Barr blijkbaar dood zou zijn in de spinoff, zeggend dat, “Dan is mopey and sad because his wife’s dead.”

The Conners is vanaf 16 oktober 2018 te zien.