Eerste teaser trailer Into the Storm

Warner Bros. heeft een teaser trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller Into the Storm. Deze kun je hieronder bekijken.

Into the Storm

In het tijdsbestek van één enkele dag wordt het stadje Silverton in puin gelegd door de hevigste serie tornado’s sinds mensenheugenis. De hele stad is slachtoffer van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, maar tornadojagers voorspellen dat het ergste nog moet komen. De meeste bewoners zoeken de beschutting op, maar anderen haasten zich juist naar de wervelwinden om de ultieme grens op te zoeken. Hoe ver gaat een tornadojager om het ultieme beeld van de storm te schieten?

Into the Storm wordt geregisseerd door Steven Quale. Het scenario is geschreven door John Swetnam.

In de film zijn er rollen voor Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Alycia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta, Max Deacon, Nathan Kress, Jeremy Sumpter, Kyle Davis, Jon Reep en Scott Lawrence.

De film draait vanaf 28 augustus 2014 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter