Eerste teaser voor Storks

Eerste teaser voor Storks

Volgend jaar komt Warner Brothers Animation met Storks. De nieuwe animatiefilm wordt geregisseerd door Doug Sweetland en Nicholas Stoller. Bekijk hieronder de eerste teaser voor Storks.

[youtube RFLCF-HlSM8]

Het verhaal speelt zich af in een ooievaarsbedrijf dat niet langer baby’s bezorgt, maar nu pakjes aflevert voor Cornerstore. Dat is een grote internetwinkel die geleid wordt door CEO Hunter. Wanneer een van de ooievaars een vergissing begaat, zullen de andere vogels hun oude beroep weer moeten oppikken. Ooievaar Junior, een vlijtige koerier die kans maakt op een promotie, schakelt per ongeluk de Baby Making Machine in. Daardoor wordt een schattig, maar onrechtmatig meisje gecreëerd. Wanneer hij de kleine lastpost wil afleveren voor de baas zijn fout ontdekt, belandt Junior in een komisch avontuur. Samen met zijn vriendin Tulip, de enige mens in Stork Mountain, probeert hij voor het eerst een baby te bezorgen.

De stemmen van de personages worden ingesproken door Kelsey GrammerAndy Samberg, Keegan-Michael Key en Jordan Peele. Storks is te zien vanaf 23 september 2016.