Eerste trailer Alex & The List met Karen Gillan

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de romantische komedie Alex & The List met Jennifer Morrison, Patrick Fugit en Karen Gillan.

Alex & The List

Alex, een sympathieke, bescheiden trainer van honden is verliefd op een geweldige vrouw: Katherine. Zij is slim, getalenteerd en komt uit een goede familie. Katherine houdt van Alex’ aparte gevoel voor humor, zijn eerlijkheid en vermogen om te luisteren. Nadat hij haar ten huwelijk vraagt, wordt Alex volledig verrast door Katherine wanneer zij als reactie met een gedetailleerde lijst op de proppen komt van flink doordachte ‘verbeterpunten’ die volgens haar Alex zo zouden veranderen dat zij samen het perfecte koppel zouden zijn. Alex wijst de lijst in eerste instantie meteen af, of eigenlijk überhaupt de suggestie dat hij moet veranderen, maar als dan een rivaal ten tonele verschijnt besluit hij toch aan de lijst te gaan werken. Met een beetje hulp van zijn vrienden: Dave, zijn goede vriend uit zijn jeugd, Lily, zijn beste vriendin, haar man Michael en hun zoon Nicky.

Alex & The List wordt geregisseerd door Harris Goldberg. Het scenario is geschreven door Kristen D’Alessio en Harris Goldberg. Vanaf mei 2018 draait de film in de Amerikaanse bioscoop.