Eerste trailer biopic Professor Marston & the Wonder Women

Eerste trailer biopic Professor Marston & the Wonder Women Na het wereldwijde succes van de film Wonder Woman, heeft Annapurna Pictures de eerste trailer vrijgegeven voor Professor Marston & The Wonder Women, een film over de bedenker en het titelpersonage. Bekijk deze hieronder.

[youtube OILVviwLfUM]

Professor Marston & the Wonder Women vertelt het onconventionele levensverhaal van Dr. William Marston, de Harvard psycholoog en uitvinden die mede verantwoordelijk was voor het uitvinden van de leugendetector en in 1941 onder een pseudoniem Wonder Woman creëerde. Daarnaast kenden hij en zijn vrouw Elizabeth, zelf ook een psycholoog en uitvinder, een polyamoreuze relatie. Hun oog voor een derde participant daarin valt op studente Olive Byrne. Deze driehoeksverhouding droeg bij aan de creatie van Wonder Woman, doordat de feministische idealen van beide vrouwen vormend waren voor het personage. Marston stierf in 1947, maar beide vrouwen bleven bij elkaar en voedden samen zijn kinderen op.

Geregisseerd en geschreven door Angela Robinson, met Luke Evans als Dokter William Marston, Rebecca Hall als zijn vrouw Elizabeth en Bella Heathcote als Olive Byrne, de studente waar de beide professoren wel een driehoeksrelatie mee willen aangaan.

Vanaf oktober te zien!